Syksyisiä kuulumisia

Syksy alkaa olla pitkällä ja sen myötä jalkaterapeutin kalenteriin vastaanottotyön lisäksi merkataan koulutuksia. Aiemmin syyskuussa kävin Tampereella lisäkouluttautumassa ja syventämässä osaamista aiheesta ’’ Alaraajan tuenta’’. Koulutuksessa käsiteltiin muun muassa alaraajan tutkimista sekä erilaisten alaraajatukien kuten tukipohjallisten ja nilkkatukien hyödyntämistä alaraajavaivan hoidossa.

Koulutus sekä sen lomassa käydyt keskustelut kollegoiden kanssa olivat antoisia tuoden hyviä näkökulmia koulutuksen aiheeseen ja laajemmin kuntoutukseen. Niin kuin koulutuksessakin summattiin: asiakkaan alaraajavaiva on aina yksilöllinen ongelman taustoineen. Alaraajavaivan hoitaminen alkaa hyvällä tutkimisella asiakkaan ongelman ja sen taustojen kartoittamisella. Yhtenä hoitomenetelmänä voidaan hyödyntää tarvittaessa apuvälineitä kuten tukipohjallista alaraajavaivaa hoidettaessa.

 

Loppuvuoden aikana osallistun muutamaan muuhun lisäkoulutukseen. Koulutusaiheet painottuvat alaraajaan ja sen terapiaan, mutta myös laajemmin terapiatyöhön.

Vastaanottoni on Fysios Mehiläisen tiloissa Vantaalla Myyrmäessä tiistaisin ja keskiviikkoisin ja Tikkurilassa torstaisin sekä perjantaisin. Jos sinua mietityttää oma alaraajavaiva niin aikasi saat varattua kätevästi nettiajanvarauksesta vastaanotolleni.

Mukavaa syksyn jatkoa!

-Santeri

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.